Війна

Піротехніки Чернігівщини продовжують розмінування населених пунктів і територій області (Фото)

Сапери частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області продовжують виконувати завдання за призначенням.

Так, впродовж 4 квітня саперами ДСНС було здійснено 3 залучення по очищенню територій від вибухонебезпечних предметів. За їх результатами піротехніками було виявлено, вилучено і перевезено на сортувальний майданчик 2 одиниці вибухонебезпечних предметів. Дані боєприпаси будуть знищені фахівцями у встановленому порядку із дотриманням всіх вимог. Рятувальники Головного управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре звертаються до громадян з проханням не нехтувати заходами безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині  під час розмінування підірвався сапер з Чернігівщини

Особливо це стосується мешканців тих населених пунктів, на території яких відбувались активні бойові дії, а також які тривалий час перебували під окупацією російськими військами. Пам’ятайте, що тільки підготовлені фахівці можуть знешкоджувати вибухонебезпечні предмети, у разі їх виявлення необхідно обов’язково негайно повідомити відповідні екстрені служби по лінії «101» або «102».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button