Війна

Поховали Світлану Зенченко, яка загинула під час обстрілу Чернігівщини

11 квітня, в Семенівці провели в останню путь Зенченко Світлану, яка загинула внаслідок російського обстрілу центра Семенівки 9 квітня.

Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці «Рідна Семенівка».

Світлана Олександрівна народилась у місті Семенівка. Навчалась у ЗОШ №3. Після закінчення 8 класу вступила до Чернігівського музичного училища імені Л.М.Ревуцького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський тральщик Королівського флоту назвали «Чернігів»

Починала свій трудовий шлях у Новгород-Сіверській музичній школі. Потім переїхала до рідного міста, де працювала в Семенівський дитячій музичній школі та якийсь період вчителем співів у ЗОШ №3. Професії викладача по класу баяна й акордеона віддала все своє життя. Виховала не одне покоління дітей, прищепила їм любов до музики, віру в себе та у свої можливості. Її учні брали участь в обласних, всеукраїнських конкурсах, ставали переможцями й здобували гран-прі та дипломи за перші місця.

Сама Світлана Олександрівна постійно виступала на сцені разом зі своїми учнями, а також у складі оркестру народних інструментів, хору на різних концертах, конкурсах, фестивалях. Нагороджена дипломами за підготовку учнів та гру в оркестрі. В колективі її дуже поважали як професійного викладача, як гарну і чуйну жінку, турботливу мати, відповідальну, активну та завжди позитивну. У Світлани Олександрівни залишилися двоє дітей і чоловік.

«На жаль, її життя обірвалося так раптово і трагічно. Це велика втрата для її родини, знайомих і колективу музичної школи. Царство небесне і Вічна пам’ять Світлані Олександрівні. Щирі співчуття рідним та близьким», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button