Війна

Поліцейські евакуювали родину з прикордоння Чернігівщини, яке постійно обстрілюють (Фото)

Поліцейські сектору поліцейської діяльності №1 (м. Семенівка) Новгород-Сіверського райвідділу поліції за підтримки місцевої влади забезпечили евакуацію мирних мешканців села біля кордону з країною-агресором. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Російська армія нещадно атакує села прикордонної Семенівської громади. Внаслідок ворожих ударів в Орликівці днями сталися масштабні пожежі – загалом згоріло чи пошкоджено вогнем понад 60 будівель: житлові будинки, магазин, церква. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина втратила ще одного Героя

Щоразу для допомоги громадянам на місця влучань негайно прибувають семенівські поліцейські та рятувальники: разом з місцевими мешканцями гасять пожежі, а також пропонують евакуацію.

Родина Пархоменків до останнього не хотіла виїжджати з рідного села, але все ж погодилася евакуюватися – вся їхня вулиця вигоріла вщент внаслідок ворожого обстрілу і залишатися вдома стало вкрай небезпечно. 80-річний Василь Васильович разом з 77-річною дружиною Тетяною та 51-річним сином Віктором звернулися по допомогу до поліції.

– Нас обстрілюють щодня. Більшість хат згоріли вщент. З села майже всі люди виїхали, а на нашій вулиці взагалі вже нікого з сусідів не залишилося. Тож і ми вирішили евакуюватися, – каже Тетяна Платонівна.

Поліцейські максимально швидко і злагоджено завантажили найбільш необхідні речі родини вимушених переселенців у надану місцевою владою вантажівку. Родина не лише забрала з собою майно, а й господарство – шість кіз та з десяток курей.

Сім’я Пархоменків та їх майно у супроводі поліцейських рушили до безпечнішого місця проживання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button