Війна

Поліцейські продовжують допомагати евакуюватися мешканцям обстрілюваного прикордоння Чернігівщини (Фото)

У Семенівській громаді Новгород-Сіверського району ні на день не вщухають обстріли. Поліцейські допомагають мирним людям евакуюватися до безпечніших місць і, тим самим, врятуватися від ворожих атак. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Семенівські поліцейські допомогли виїхати ще двом мешканцям прикордонного села Луб’яне Семенівської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З дронів, мінометів та ствольної артилерії: прикордоння Чернігівщини опинилося під ворожим обстрілом

– Від села до кордону з росію – близько 2 кілометрів. Ворог нещадно гатить по мирних мешканцях з різноманітних видів озброєння. Чи не найбільшу небезпеку несуть ворожі безпілотники. Родин з дітьми у селі вже не лишилося – всі виїхали. А от дорослі мешканці ще є. Тож ми постійно закликаємо їх евакуюватися та активно допомагаємо в цьому. Спільно з місцевою владою ми вирішуємо всі організаційні питання щодо евакуації та житла у безпечнішому місці, – говорить начальник сектору поліцейської діяльності в м. Семенівка Володимир Єрмоленко.

Покинути рідну домівку та нажите майно мешканцям прикордоння болісно і важко. Мешканці Луб’яного Роман та Олена довго не наважувались на евакуацію. Однак ворожі обстріли не залишили інших варіантів. Тож семенівські поліцейські допомогли громадянам швидко завантажити речі та успішно супроводили їх до нового місця проживання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button