Війна

Сержант із позивним «Джон»: ми завжди готові зустрічати противника

Уже понад 10 років сержант Євгеній на позивний «Джон» служить у Збройних Силах України. Нині він – командир бойової машини – командир відділення в одному з батальйонів військової частини оперативного командування «Північ».

Разом із побратимами тримає оборону на Чернігівщині, однак подумки з тими, хто воює на сході та півдні. 

– Хочу сказати велике «дякую» і нашим командирам, і генералам, і хлопцям та дівчатам… Їм зараз там усім важко. Ми бачимо, як вони всі швидко просуваються. Ми за них всіма руками і ногами, тримаємо кулаки.

Про оборону Чернігівської області, на захисті якої стоїть «Джон», говорить, що вони готові до ймовірної зустрічі противника. Бо, каже, відкидати ймовірність можливих наступів і проривів не можна, завжди треба бути напоготові.

– Ми готуємося постійно: бойова, тактична підготовка, відпрацьовуємо різні маневри, – розповідає захисник, а також додає про моральний стан побратимів. – Бойовий дух – високий. Скажу більше, мої друзі, цивільні, були такими собі пацифістами, але коли ворог прийшов до їхнього дому, взяли до рук зброю і пішли воювати, захищати свою землю. Так само і ми всі тут чернігівські, а тому воюємо за свою землю, за свою родину, за дітей, за батьків.

Ще статті по темі

Back to top button