Війна

Шпигуни-безпілотники, обстріли і постійна повітряна тривога: як пройшов День Незалежності на прикордонні Чернігівщини

Цьогорічний День Незалежності для українців особливий, адже саме це 24 серпня ми відзначали в умовах повномасштабного вторгнення. 24 серпня – пів року з того жахливого ранку, коли життя поділилося на «до» та «після».

Знаючи любов московитів до «символізму», українці готувались до тривожного Дня Незалежності. Яким було 24 серпня в Корюківському районі, розпитуємо голову воєнної районної адміністрації Івана Ващенка.

«Напружено. Вісім повітряних тривог за добу. Я вважаю, що це досить бентежно – постійно перебувати під «оком» ворожих ракет. Водночас територію Сновської міської громади було один раз обстріляно 24 серпня десь об 11-й годині. Щодо провокацій та ДРГ інформації немає», – у коментарі для ЧЕline зазначив Іван Ващенко.

У День Незалежності повітряна тривога лунала в Чернігові й області сім разів; шість разів ворог з артилерії обстріляв прикордоння області.

Утім, московити поплатились за свої дії – нашим силам ППО вдалося збити два російські безпілотники-шпигуни на північ від Чернігова.

Ще статті по темі

Back to top button