Війна

Трагічна новина про воїна з Чернігівщини (уточнення)

Коропська селищна рада вчора повідомила трагічну новину про загибель нашого земляка. «На жаль, ще одна трагічна звістка для Коропської громади і всієї Чернігівщини… У боях за Україну під Бахмутом загинув наш земляк Олександр Савоченко із Поліського, 1986 року народження», – повідомила селищна рада.

Цю сумну новину з посиланням на Коропську селищну раду опублікувала і редакція ЧЕline.

2022-07-27_174736

До повномасштабної війни Олександр Савоченко працював у Києві журналістом: спочатку на СТБ, потім в інформаційному агентстві AFP, пізніше на Суспільному.

2022-07-27_182034

2022-07-27_174607

Утім, через певний час новина про загибель воїна зникла із сторінки органу місцевого самоврядування, тому ми вирішили розібратися в ситуації з надією, що інформація про смерть нашого земляка з якихось причин все ж виявилася неправдивою.

На жаль, з великою ймовірністю можна констатувати, що все ж інформація правдива.

Всіх деталей нам не розповіли, але в Коропській селищній раді підтвердили, що дійсно була така інформація та поки її довелося видалити.

Ми також зателефонували голові Коропської громади Володимиру Куніцину.

«Так, дійсно, цю страшну новину повідомила староста одного із населених пунктів. Я вам скажу так, давайте почекаємо трошки. І всі ми, і рідні воїна до останнього сподіваємося, що він живий… Хоча є певна невтішна інформація… Але дай Бог, щоб всі ми помилилися і воїн був живий», — зазначив у коментарі ЧЕline Володимир Куніцин.

Ще статті по темі

Back to top button