Війна

Трагічна втрата: у Сновській громаді в ДТП загинув воїн

У Сновській громаді знову попрощалися з учасником бойових дій. Солдат Ігор Потій (уродженець села Тур`я) помер внаслідок отриманих тілесних ушкоджень у ДТП.

Народився Ігор Потій 9 жовтня 1983 року в с. Тур’я, закінчив місцеву середню школу. Працював опалювачем у місцевій лікарській амбулаторії сімейного типу.

Про це повідомляє Сновська міська рада.

5 липня 2022 року був призваний на військову службу по мобілізації Корюківським РТЦК та СП до військової частини А 7331 на посаду гранатометника 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу механізованої роти. Був вірний військовій присязі, мужньо захищав Україну від російських окупантів. Під час несення служби отримав статус учасника бойових дій.

Життя його обірвалося раптово 31 липня 2023 року. На автомобільній дорозі між населеними пунктами Іванівка та Тур’я Сновської громади внаслідок отриманих тілесних ушкоджень в ДТП Ігор помер на місці пригоди. У нього залишилися брат і сестра.

Поховали воїна на сільському кладовищі у Тур`ї.

Над його могилою віднині майорить жовто-блакитний прапор. Трикратний салют сповістив про те, що тут навіки знайшов свій спочинок вірний син України.

Військовий передав брату солдата державний прапор, як символ України, якій вірно служив Ігор.

Ще статті по темі

Back to top button