Війна

«Трудяги війни»: історія двох братів з Чернігівщини, що воюють задля Перемоги

Сергій – навідник кулемета в бронетранспортері М113А4. Зараз він б’ється з московитами у дві сили – за себе і за свого брата-близнюка Олександра, який зараз одужує у госпіталі.

Про це повідомляє ОК «Північ».

Брати родом з Новгород-Сіверського району, що на Чернігівщині. Обидва раніше працювали кінологами, займалися з великими собаками. Все життя були один біля одного, і до війська прийшли разом. Один підрозділ, спільні бойові виходи, поранення…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусь готується до прийому російських ешелонів з військовою технікою, боєприпасами і солдатами

«Я мене були контузії під час відбиття штурмів, — розповідає Сергій. – А брату під час обстрілу міна влучила у бліндаж. Але він поправляється і стане до строю. Ми народилися в один день, і до певного часу нас взагалі не могли розрізнити. В цьому були переваги і недоліки. Вдвох були завжди, розуміємо і переживаємо за один одного. Разом зручніше воювати, знати, що поруч є найближча у світі людина, яка пожертвує всім заради тебе».

Побратими називають Сергія та Олександра трудягами війни. Справжніми піхотинцями, які ніколи не відмовляються від небезпечних завдань. Вони витривалі та роботящі, надійні, вперті в обороні та люті до ворога в бою.

Після війни близнюки мріють повернутися до улюбленої роботи, жити спокійним життям у родинному затишку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button