Війна

У бою на Донеччині загинув захисник із Ніжина

Ніжин прощатиметься з Героєм…

27.12.2022 Ніжин втратив ще одного героя – старшого солдата Лаврінця Юрія Івановича, який загинув, захищаючи Україну, в Донецькій області. Про це повідомляють у Ніжинській міськраді.

Народився хлопець 08.01.1984 р. у Ніжині. Навчався в ЗОШ №2. Після школи закінчив Ніжинське професійно-технічне училище №2, спеціальність – електромонтажник. Із 2002 р. – служба в армії. Звільнившись, здобув освіту в Національному аграрному університеті, який закінчив у 2008 році.

Працював на будівництві, займався ремонтними роботами. З початком війни пішов в тероборону, а вже з 20 квітня був мобілізований. «Людина з відкритою душею, добрим серцем.

Сміливий і сильний духом. Люблячий син, брат, батько», – так говорять про Юрія рідні. «Чесний і справедливий, справжній друг, який завжди поспішав на допомогу, ніколи не боявся труднощів», – так відгукуються про захисника друзі.

Прощання з ніжинським захисником відбудеться 6 січня о 13:00 у Церкві Всіх святих. Висловлюємо щирі співчуття родині та всім близьким… Вічна пам’ять герою…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишились дружина та семеро дітей: на Чернігівщині прощатимуться з Героєм

Ще статті по темі

Back to top button