Війна

У Чернігові попрощалися із захисником Закіровим Олександром

У Чернігові попрощалися з земляком — солдатом Закіровим Олександром, який загинув у бою за свободу та Незалежність України

Народився Закіров Олександр Сергійович 28 вересня 1985 року у Чернігові. Тут навчався у загальноосвітній школі №11, а після її закінчення — у Чернігівському державному інституті економіки та управління. За життя працював в ІТ-сфері, а з початком повномасштабного ворожого вторгнення вирішив долучитися до оборонців України. Так він потрапив на військову службу до складу 21-го окремого мотопіхотного батальйону «Сармат». Тут на посаді номера обслуги механізованого відділення Олександр разом з побратимами давав гідну відсіч загарбнику, мужньо борючись за свободу та Незалежність рідної Батьківщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові провели в останню путь ще одного Героя

На жаль, 7 серпня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання в населеному пункті Піски на Донеччині Закіров Олександр загинув, до останнього будучи вірним військовій присязі та Україні!

Сьогодні рідні та близькі, друзі та побратими загиблого земляка провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять Олександра у Катерининському соборі та поховали його на місцевому кладовищі Яцево.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button