Війна

У Чернігові в останню путь провели Героя

Вночі 28 серпня, під час виконання бойового завдання трагічно загинув молодший сержант Сергій Гавриленко, друг КОТ. Про це повідомили на сторінці у Фейсбук 119 окрема бригада ТрО Чернігівської області.

«У цивільному житті був самозайнятий, добре розбирався в автівках, любив туризм і вів активне життя. Мабуть через свою активну життєву позицію і небайдужість до долі країни з 2014 року долучився до діяльності Першої Чернігівської Сотні.

У складі цього підрозділу неодноразово брав участь у навчальних зборах територіальної оборони. Крім того колектив сотні самостійно організовував і проводів заняття з бойової підготовки, вивчали зброю, вибухівку, засоби зв’язку, тактику. Тому не дивно, що вранці 24 лютого 2022 року, Кот разом з побратимами вже був у дворі Чернігівського ТЦК. Отримали зброю і відразу приступили до виконання бойових завдань. Сергій був призначений командиром відділення. Був нагороджений хрестом «Честь і Слава».

Хлопці втратили вірного бойового побратима, без люблячого чоловіка лишилася дружина Наталія, осиротіли доньки Дар’я і Марія» , — йдеться у повідомленні.

Після відспівування у Катерининській церкві Воїна поховали на кладовищі Яцево.

Вічна пам’ять! Герої не вмирають!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button