Війна

У Чернігові в останню путь провели воїна

У Чернігові в останню путь провели земляка, який загинув у бою за свободу та Незалежність України!

Полковник Шупік Олег Васильович народився 14 лютого 1966 року у Чернігові. У 1987 році закінчив Чернігівське вище військове авіаційне училище льотчиків, після чого продовжив військову службу у підрозділах повітряних сил ЗСУ.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Так, за роки служби чоловік перебував на різних посадах, остання з них — заступник головного штурмана та старший інспектор штурманської служби управління авіації повітрянного командування «Центр».

У 2006 році Олег звільнився з лав Збройних Сил України, після чого працював у Міністерстві транспорту України, Державіаслужбі та ІКАО по контролю повітряного простору.

У день повномасштабного ворожого вторгнення наш земляк знову долучився до лав Збройних Сил України, потрапивши до складу військової частини А1435 на посаду штурмана служб бригади тактичної авіації повітрянного командування «Центр» Повітряних Сил ЗС України.

Разом з побратимами він мужньо давав гідну відсіч загарбнику, борючись за свободу та Незалежність України!

На жаль, 10 жовтня 2022 року поблизу населеного пункту Шишаки на Полтавщині Шупік Олег загинув…

Сьогодні рідні та близькі, друзі та побратими загиблого земляка провели його в останню путь, попрощавшись з Олегом у Катерининській церкві та поховавши його на кладовищі «Яцево».

Ще статті по темі

Back to top button