Війна

У Козельці з полеглим Героєм прощалися навколішки

4 жовтня Козелецька громада провела в останню дорогу жителя села Скрипчин, рядового Володимира Миколайовича Розлача, котрий 8 травня 2023 року помер від хвороби та був тимчасово похований у м.Житомир.

Спочатку у Вознесенській церкві селища Козелець заупокійну літургію за загиблим відслужили настоятель Вознесенської церкви протоієрей о.Ярослав і військовий капелан протоієрей о.Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поблизу житлових будинків на Масанах у Чернігові знайшли два артснаряди (Фотофакт)

Вшанувати воїна прийшли заступники Козелецького селищного голови Микола Гарбуз та Олена Золотаревська, ТВО начальника Другого відділення Чернігівського РТЦК та СП майор Володимир Бурвіков, військові, рідні, друзі, вдячні земляки.

Після заупокійної траурний кортеж із тілом Володимира Розлача вирушив до його рідного села Скрипчин. Поховали воїна з усіма військовими почестями на кладовищі в Скрипчині. На його честь військовослужбовці здійснили салютний залп, а військовий оркестр виконав гімн України. Володимир Бурвіков передав матері захисника синьо-жовтий стяг, яким була вкрита труна, як символ держави, якій вірно та до кінця служив її син.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Козелецька селищна рада

Ще статті по темі

Back to top button