Війна

У Ніжині прощалися із полеглим воїном

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели воїна, який загинув у бою за Незалежність України.

Майор Корольков Сергій Сергійович

Народився 31 липня 1971 року у місті Пенза. В дитинстві разом з родиною переїхав до Ніжина та після закінчення місцевої школи №15 у 1988 році вирішив за прикладом батька обрати шлях військового, тож вступив до Вищого військового артилерійського училища у місті Суми.

Після отримання військового звання «лейтенант» Сергій розпочав службу в лавах артилерійського полку одного з військових підрозділів, потім керував протитанковою батареєю у складі артдивізіону, здобувши військове звання «капітан», а у 2006 році повернувся до цивільного життя та розпочав займатися ремонтом автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зранку росіяни знову обстріляли територію Чернігівщини

Після початку повномасштабної війни та перших ворожих обстрілів Ніжина чоловік добровільно вирішив долучитися до оборонців України. Протягом служби у складі військової частини А7014 та відданої боротьби проти ворожих окупаційних військ йому присвоїли військове звання «майор».

На жаль, 6 лютого 2023 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Площанка на Луганщині Корольков Сергій загинув…

Попрощалися з воїном у Ніжині, поховавши його на місцевому кладовищі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button