Війна

У Ріпках провели в останню путь Героя

Сьогодні Ріпкинщина провела в останню путь земляка — старшого сержанта Сєрого Андрія, який загинув у бою за свободу та Незалежність України!

Народився Сєрий Андрій Анатолійович 5 грудня 1982 в смт Ріпки на Чернігівщині. Закінчив він 11 класів школи №3 міста Славутича, потім навчався в Чернігівському інституті муніціпального менеджменту. У той час на Ріпкинщині проживав його дідусь — вчитель історії, тож Андрій до нього часто приїздив, а потім і зовсім залишився жити з ним.

Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

У 2015-му році чоловік потрапив до складу 41-го окремого мотопіхотного батальйону, де проходив службу до 2018 року. Був безпосереднім учасником бойових дій на Сході нашої держави та разом з побратимами давав гідну відсіч загарбнику. Після звільнення з лав ЗСУ працював у Чернігові.

З початком повномасштабного ворожого вторгнення наш земляк вирішив добровільно повернутися до лав Захисників, аби зі зброєю в руках захищати рідну Батьківщину. Так він потрапив до складу військової частини А4350, де обіймав посаду бойового медика.

Нажаль, 25 липня 2022 року під час виконання свого військового та громадянського обов‘язку з захисту територіальної цілісності та Незалежності України біля н.п. Білогірка, що на Херсонщині, Сєрий Андрій отримав мінно-вибухову травму. Нажаль, врятувати бійця не вдалося…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новгород-Сіверщина – в жалобі: загинув молодий Герой

Сьогодні він нарешті повернувся на рідну Чернігівщину, де близькі, друзі та побратими востаннє попрощалися з Героєм-земляком, вшанувавши його світлу пам’ять та поховавши на місцевому кладовищі.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлюють свої щирі співчуття родтні загиблого Героя! Пам‘ять про нього назавжди залишиться у серцях кожного з нас!

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button