Війна

У Семенівці прощалися із полеглим воїном-земляком

20 червня у Семенівці в останню путь провели воїна-земляка.

Солдат Пруцаков Володимир Валерійович народився 31 липня 1994 року в місті Світловодськ Кіровоградської області. Згодом разом з родиною переїхав у Семенівку на Чернігівщині. Тут у 2012 році закінчив місцеву ЗОШ №1, а потім вступив до Національного університету «Чернігівська політехніка». У 2014 році закінчив Київське регіональне вище професійне училище будівництва, де опанував спеціальність «слюсар з ремонту автомобілів; рихтувальних кузовів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині сапери ДСНС вилучили 5 вибухонебезпечних предметів

Протягом 2013-2016 років Володимир працював на приватному підприємстві «Семенівська мануфактура», після чого до 2022 року був на заробітках за кордоном. У вересні 2022 року чоловік повернувся в Україну, аби стати на захист її територіальної цілісності та недоторканості. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А3488 на посаді стрільця-санітара та разом з побратимами до останнього боровся за вільне майбутнє українського народу.

На жаль, 14 червня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Пруцаков Володимир загинув. Попрощалися з воїном у Семенівці, поховали на місцевому кладовищі. Вдома у нього залишилась мати.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button