Війна

У Семенівці прощалися із полеглим захисником

Сьогодні в Семенівці в останню путь провели воїна, який загинув у бою за свободу та Незалежність Батьківщини.

Штаб-сержант Макей Олексій Миколайович народився 1 травня 1979 року в місті Астрахань. В дитинстві з родиною переїхав на Чернігівщину й у 1996 році закінчив Семенівську ЗОШ №2. Після закінчення школи проходив строкову військову службу у 72-й механізованій дивізії, а після неї – військову службу за контрактом. Тривалий час працював на підприємствах «Укртелеком» і «Семенівський РЕМ» електромонтером. Останні роки чоловік присвятив себе будівельній справі в Броварах, де був бригадиром штукатурних робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські показали наслідки ворожих обстрілів Новгород-Сіверського району (Фото)

Після початку повномасштабного ворожого вторгнення Олексій пішов у добровольці та став на захист України. Службу проходив у 58-й окремій мотопіхотній бригаді на посаді старшого водія-електрика одного із взводів. Разом із побратимами він мужньо боровся за свободу та Незалежність України, даючи гідну відсіч російським окупаційним військам.

На жаль, 9 листопада 2022 року внаслідок ворожого авіаудару по місту Бахмут на Донеччині Макей Олексій загинув… Удома в нього лишилися мати, брат, сестра та син. Сьогодні вони разом із друзями та побратимами провели загиблого Захисника в останню путь, вшанувавши його світлу пам’ять та поховавши на місцевому кладовищі Семенівки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Не пропустіть
Close
Back to top button