Війна

У Сновську провели в останній путь Героя

Сьогодні, 9 серпня, на центральному кладовищі міста поховали нашого земляка Олексія Олеговича Близнюка, який загинув 4 серпня 2022 року в зоні бойових дій від рук російських агресорів, захищаючи Україну.

Олексій – корінний сновчанин, народився 22 червня 1979 року, закінчив міську школу №1, навчався у місцевому училищі, здобувши мирну професію. З 1997 по 1999 рік ніс строкову службу в морській частині прикордонних військ. Останній час працював у Київській дистанції колії АТ «Укрзалізниця».
Про це повідомляє Сновська міська рада.

Після оголошення в країні воєнного стану Олексій був призваний 25 квітня до лав Збройних Сил України і без вагань пішов захищати країну від ворога. Служив у стрілецькому батальйоні поруч зі своїм рідним братом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обороняв «Азовсталь»: у козелецькій громаді попрощаються з Героєм

4 серпня 2022 року життя солдата обірвалося під час виконання бойового завдання від вибуху ворожого снаряду…
Сиротою залишилася донька і молодою вдовою дружина. Не дочекалися повернення сина батьки.
Траурний кортеж із тілом загиблого Героя живим коридором навколішки сотні сновчан проводжали в останню путь. На площі Небесної Сотні хвилиною мовчання вшанували Олексія Близнюка та всіх загиблих у війні з російськими окупантами.

Отець Богдан відслужив поминальну службу, а трикратний салют біля могили сповістив, що тут навіки спочив захисник України, який віддав своє життя за рідну землю, наблизивши нам всім перемогу.
Схиляємо голови в глибокій жалобі, висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійного. Дякуємо батькам за мужнього захисника!

Герої не вмирають!
Героям Слава! Слава Україні!
Небайдужим підтримати родину надаємо номер картки ПриватБанку дружини загиблого воїна: 4149 4993 4496 8985 Близнюк Наталія

photo_2022-08-09_15-41-37 (3)

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button