Війна

Удар по Чернігову: внаслідок обстрілу постраждав освітній центр, є поранені (Фото)

Унаслідок російського удару по Чернігову в суботу, 19 серпня, постраждав освітньо-культурний простір Гончаренко центр, розташований на вул. Шевченка, 9. 

За словами директора освітнього простору Олександра Ясенчука, поранення отримала працівниця центру.

«Наша адміністраторка отримала легке осколкове поранення. Унаслідок вибухової хвилі наш освітньо-культурний центр залишився без вікон, удар прийшовся буквально в 300 метрах від приміщення», – зазначив Ясенчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові виявили тіло ще однієї жінки, яка загинула внаслідок ракетного удару

Гончаренко центр Чернігів – один із перших просторів всеукраїнської безкоштовної мережі. Його відкрили в листопаді 2021 року. На базі центру проходять безоплатні курси англійської, польської та української мов для дітей та дорослих, групи психологічної підтримки (зокрема для переселенців), різноманітні майстер-класи та заняття з арттерапії.

Для довідки

Гончаренко центри — найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних відкритих освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році для надання сучасної, якісної та доступної освіти українцям у різних куточках країни. У центрах викладають іноземні мови дітям та дорослим, готують підлітків до іспитів, проводять курси з фінансової та медіаграмотності, допомагають переселенцям та військовим.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button