Війна

Вбиті росією: помер від поранення в голову уламками снаряду, що прошили стіни будинку

28 травня 2024 року відбувся один із чергових обстрілів села Залізний Міст, що на Чернігівщині. Ворожий снаряд приземлився просто біля будинку, де жив Олексій. Уламки пробили стіну та влучили в голову. Врятувати Олексія Висоцького не змогли. 

Олексію Висоцькому було 47 років. Він народився в селі Курковичі, що в Брянській області Росії, на кордоні з Україною. Жив там недовго, родина переїхала до села Леонівка Семенівської громади. Мама залишила сина, коли був маленьким, його виховував батько.

У 2006 році переїхав до сусіднього села Залізний Міст, влаштувався на сільськогосподарське підприємство. Спочатку був пастухом, потім оператором, завідувачем ферми. Останній період життя – скотарем. Жив там разом із сім’єю мирно та спокійно, займаючись улюбленими справами – рибальством та полюванням, аж поки у їхнє життя не ввірвалася війна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині піймали браконьєра, який сітками виловив риби цінних порід на понад пів мільйона гривень

Село Залізний Міст розташоване поблизу кордону з росією, під час війни воно опинилося під регулярними обстрілами. Сім’я Олексія Висоцького мусила виїхати, він лишився на господарстві сам.

Як скінчився обстріл того трагічного травневого дня, сусіди забігли до будинку, чоловіка знайшли непритомним. Одразу відвезли Олексія до лікарні, проте життя врятувати не вдалося, він помер того ж дня.

Через повторні обстріли поховати чоловіка в селі не вдалося, він ліг на вічний спочин на Семенівському кладовищі.

В Олексія Висоцького залишилися донька і дружина.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button