Війна

Вбиті росією: жінка з рідними намагалася евакуюватися з Чернігова

Тетяні Чумак було 38 років. Вона загинула 9 березня неподалік села Количівка Чернігівської області. Російські військові розстріляли цивільний автомобіль, в якому жінка разом з рідними та друзями евакуйовувалась із Чернігова. Місто тоді було оточене ворожою армією, його постійно обстрілювали.

В автівці разом з Тетяною їхали її донька, брат, а також подруга із дитиною. Усі вони загинули…

Тетяна здобула освіту за спеціальністю «економіка підприємства». Працювала операторкою у Чернігівському філіалі Київського колцентру «ЕКОЛ».

«Тетяна завжди була дисциплінованою та відповідальною. Любляча мама й чудова донька. Вона часто приїздила до нас, допомагала, привозила необхідні ліки та продукти», – розповіла Валентина Чумак, мама загиблої.

Тетяна дуже любила сімейні вечори – коли збиралась уся її родина. Любила кулінарити, читати, шити, плести. Любила жити. Мала багато планів та мрій.

«Війна забрала у нас найдорожче. Те, чим ми жили, кому раділи, кого чекали, на кого надіялися: доньку Танюшу, синочка Сергія і миле наше сонечко внучку Анечку. Біль не покидає наших сердець, нам їх так не вистачає», – сказала Валентина Чумак.

Джерело: Меморіал: вбиті росією

Ще статті по темі

Back to top button