Війна

Віртуальний музей «Війна впритул» на Чернігівщині поповнюється новими жахливими експонатами

Декілька тижнів тому команда проєкту з оцифровки туризму «Discоver UA» за підтримки департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації та Чернігівського обласного центру розвитку туризму презентували на сайті  «Чернігівщина туристична» частину 3-D турів, присвячених злочинним  наслідкам російського вторгнення у Чернігівську область, які входять у віртуальний музей пам’яті війни на Чернігівщині «Війна впритул» (https://chernihivregion.travel/war).

Сьогодні ця робота поновлюється і команда працює над зйомкою інших об’єктів, понівечених та зруйнованих ворогом у селах Лукашівка, Іванівка, Анисів, Количівка (Чернігівський район), Крупичполе, Дорогинка, Комарівка, Припутні (Прилуцький район), Нова Басань, Новий Биків, Велика Дорога (Ніжинський район).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині створили віртуальний музей пам’яті війни

Після опрацювання та відповідного монтажу й ці, на жаль,  жахливі експонати  — свідки агресії російської федерації проти України, увійдуть до експозиції віртуального музею. Про можливість їх перегляду на сайті «Чернігівщина туристична» будемо повідомляти додатково, адже потрібен час для опрацювання та монтажу турів.

Також будемо й далі працювати над додаванням нових об’єктів, бо ворог практично щодня руйнує і нищить інфраструктуру нашої області.

Джерело: «Чернігівщина туристична» 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button