Війна

Внаслідок обстрілу поранено цивільну жінку-волонтера: поліцейські Новгород-Сіверщини документують воєнний злочин росіян (Фото)

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом поранення 41-річної жінки внаслідок ворожого обстрілу. Вона автомобілем доставляла гуманітарну допомогу в одну з прикордонних громад Новгород-Сіверщини. Поранену жінку було госпіталізовано.

Повідомлення про подію надійшло до поліції сьогодні, близько 16-ї години. Поліцейські встановили, що жінка з Сумщини займається волонтерською діяльністю та постійно доставляє гуманітарну допомогу та товари першої необхідності мешканцям прикордоння, які цілодобово потерпають від атак окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумна звістка: на Запорізькому напрямку загинув військовий із Чернігівщини

Сьогодні мирна жінка вчергове вирушила автівкою до мешканців прикордонного села у Новгород-Сіверському районі, щоб привезти їм гуманітарну допомогу. В цей час російські військові відкрили вогонь по автівці.

Один з уламків снаряда пробив дверцята автомобіля та завдав поранення жінці. Потерпілу госпіталізували. Їй надано необхідну допомогу.

За фактом скоєння рф чергового воєнного злочину слідчі поліції Новгород-Сіверського району відкрили кримінальне провадження за статтею 438 КК України (Порушення законів та звичаїв війни).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button