Війна

Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Чернігівщини

Учора, 15 жовтня, ворог обстрілював українське прикордоння із застосуванням авіаційних ракет, БПЛА, ствольної артилерії та мінометів.

Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Краснопільська, Річківська, Миколаївська, Есманьська, Шалигинська та Білопільська громади Сумщини і Семенівська та Городнянська — Чернігівщини.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Вранці окупанти з російського населеного пункту волфіно накрили територію Білопільської громад вогнем з мінометів, пролунало більше двох з половиною десятків вибухів.

Майже одночасно загарбники обстріляли території Річківської та Миколаївської громад зі ствольної артилерії, загалом пролунало більше двох десятків вибухів. Вогонь вівся з боку російського населеного пункту єлізаветовка.

Пізніше з території росії ворожий вертоліт здійснив шість пусків ракетами по території України. Ворожі боєприпаси розірвалися неподалік від одного з населених пунктів Великописарівської громади.

У другій половині дня противник двічі обстріляв територію Краснопільської громади зі ствольної артилерії та мінометів, загалом пролунало біля сорока вибухів мін та артснарядів. Вогонь вівся з боку російських населених пунктів репяховка та колотиловка. Також, по території цієї ж громади ворожий безпілотник скинув вибуховий пристрій.

Шалигинська громада також потерпала від ворожого мінометного вогню, який вівся з району російського села городище. Зафіксовано 10 прильотів мін калібру120 мм.

З боку російського села троєбортне на територію Есманьської громади прилетіло 3 міни калібру 120 мм.

По території Городнянської громади з району населеного пункту чорноземний городок росіяни двічі цілили з мінометів та ствольної артилерії — 16 вибухів.

По прикордонню Семенівської громади окупанти гатили мінометами калібру 120 мм з району населеного пункту ломаковка, більше десяти прильотів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button