Війна

Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Чернігівської області

27 жовтня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати українське прикордоння.
Ворог завдав вогневого ураження із застосуванням РСЗВ, мінометів і ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Хотінська, Зноб-Новгородська, Новослобідська та Білопільська громади Сумщини й Новгород-Сіверська та Городнянська громади Чернігівщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракети, авіація і БпЛА: білорусь продовжує підтримувати армію Путіна

Про це повідомляє Північний кордон. Держприкордонслужба.

Вранці рашисти з РСЗВ «Град» і двічі зі 152-мм ствольної артилерії накривали територію Хотінської громади, загалом пролунало з пів десятка вибухів від розривів ракет і майже з пів сотні від снарядів. Вогонь вівся з російського населеного пункту успєновка. Внаслідок обстрілу пошкоджені приватні будинки, транспортні засоби, лінія електропередач.

По території Новослобідської громади росіяни гатили зі ствольної артилерії — 40 артснарядів прилетіло з боку населених пунктів олексєєвка та тьоткіно.
Також у першій половині дня окупанти з російського населеного пункту тьоткіно обстріляли територію Білопільської громади з 82-мм мінометів, нараховано три з половиною десятки вибухів від розривів мін.

По Зноб-Новгородській громаді ворог з району населеного пункту зноб вів мінометний вогонь – 16 вибухів.

На Чернігівщині Городнянська громада також потерпала від ворожого мінометного вогню, з району російського населеного пункту чорноземний городок на околиці одного з українських населених пунктів упало 30 мін 120 мм калібру.

Три ворожі міни розірвалися на території Новгород-Сіверської громади, вогонь росіяни вели з боку населеного пункту погар.
Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button