Війна

Воїн з Чернігівщини помер у результаті важкого поранення

Знову болюча втрата у Куликівській громадіі. Учора отримали офіційне сповіщення про смерть молодшого сержанта Попаненка Дмитра Дмитровича з Дрімайлівки.

Про це повідомляє Куликівська селищна рада.

Дмитро народився 18 березня 1989 року у Дрімайлівці. Був одним з трьох синів у родині. Після закінчення школи навчався у Ніжинському агротехнічному інституті, здобувши фах інженера-механіка. Працював на різних роботах.

З початку повномасштабного вторгнення повернувся до рідного села. Долучився спочатку до лав сільської тероборони, а у березні 2022 добровольцем – до 15 –го батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Гетьмана Виговського, яка на той час дислокувалася на території громади. Брав участь у боях під н.п. Количівка, Лукашівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина прощалася з полеглим Героєм

Після деокупації області військова частина передислокована на північні кордони, а потім на схід. У боях під м. Попасна Луганської області Дмитро отримав важкі поранення, проходив тривале лікування в Іспанії. Відновився і повернувся знову до лав ЗСУ на посаду командира відділення – командир машини 2-го мотопіхотного відділення 1-го мотопіхотного взводу, 2-ї мотопіхотної роти в/ч А-4532.

Останні півроку – знову гарячий схід. 03.04.2024, виконуючи бойові завдання в районі населеного пункту Павлівка Волноваського району Донецької області, отримав поранення. Був евакуйований та відправлений на лікування у один з госпіталів Житомирщини. На жаль, позавчора, 18 квітня 2024 року, серце 35-річного воїна зупинилося.

Поховання Дмитра Попаненка відбудеться у неділю, 21 квітня, у Дрімайлівці.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button