Війна

Як нині герої Чернігова обороняють Бахмут (Відео)

Нині одна із гарячих точок війни на сході – місто Бахмут Донецької області. Російські війська не полишають надії взяти місто. Наших захисників цілодобово поливають снарядами. Серед тих, хто боронить схід України – герої, які захищали Чернігівщину.

Зокрема, воїн «Вікінг».

Цей чоловік під час активних бойових дій на Чернігівщині був поранений і потрапив у полон до рашистів. Але наш герой дивом залишився живий і зумів вибратися з полону.

Про ситуацію в Бахмуті – на відео «Телебачення Торонто».

Воїн «Вікінг» потрапив у полон в бою з танками в Чернігівської області 9 березня. Його катував командир російського батальйону за татуювання та за відмову агітувати товаришів до здачі у полон. «Вікінг» отримав важкі травми.

Коли «Вікінга» везли у полон на броні МТЛБ, вона підірвалась на міні. Російський екіпаж згорів у машині, а 9 полонених змогли втекти по снігу.

Воїн зумів зберегти мобільний телефон, тому зв’язався з товаришами, зорієнтувався на місцевості та вивів групу до українських позицій. Одразу після огляду «Вікінг» повернувся до складу 58-і бригади і знову воює на передовій.

Ще статті по темі

Back to top button