Війна

«За оборону України» посмертно: родини загиблих поліцейських з Чернігівщини отримали державні нагороди (Фото)

Сьогодні Начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Іван Іщенко зустрівся з членами сімей загиблих Героїв та вручив їм відзнаки Президента України «За оборону України».

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Виконуючи службовий обов’язок, наші Герої-поліцейські віддали свої життя за територіальну цілісність та незалежність України. У них могло бути попереду довге і щасливе життя… Але тепер вони навіки у строю та у наших серцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медалі «За оборону Чернігова» отримали родини загиблих військових та ті, хто й сьогодні продовжує боронити Україну

– Пам’ятаємо подвиги наших поліцейських, які загинули при обороні країни від російських загарбників. Вони до останнього подвигу залишилися вірними присязі. Пам’ять про них живе у серцях рідних та колег. Цінуємо і сумуємо, – сказав керівник обласної поліції Іван Іщенко.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисті безпеки населення та інтересів держави, у зв’язку з широкомасштабною збройною агресією російської федерації проти України, відзнакою Президента України «За оборону України» посмертно нагороджено вісім поліцейських Чернігівщини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button