Війна

Загинули під Бахмутом і Соледаром: на Чернігівщині в останню путь провели трьох воїнів

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели трьох воїнів, які загинули у боях за Незалежність Батьківщини.

Солдат Рамуль Андрій Саїдович

Народився 20 жовтня 1979 року у місті Ташкент. У 1991 році разом з родиною переїхав у Чернігів, тут навчався у місцевій СЗОШ №3, а у 1998 році закінчив ПТУ №15. Після навчання Андрій розпочав проходження строкової військової служби.

Останні роки чоловік працював на будівництві та займався ремонтом автомобілей, але після повномасштабного ворожого вторгнення долучився до оборонців України. Службу ніс у військовій частині А4355 на посаді навідника аеромобільного відділення.

На жаль, 18 січня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Соледар на Донеччині Рамуль Андрій загинув.

Попрощалися з воїном у Чернігові в Катерининській церкві, поховавши на кладовищі «Яцево».

Солдат Гуленко Роман Михайлович

Народився 17 квітня 1993 року в Носівці. У 2010 році закінчив Носівську ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, а у 2011 році — Київське вище професійне училище залізничного транспорту, після чого проходив строкову військову службу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві громади Чернігівщини опинилися під ворожим вогнем

У 2021-му році Роман з родиною переїхав проживати в село Вишеньки на Київщині, працював електриком. Після початку повномасштабної війни добровольцем вступив до лав ЗС України, службу ніс у складі військової частини А0222 на посаді навідника механізованого відділення.

На жаль, 18 січня 2023 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу Бахмута на Донеччині Гуленко Роман отримав поранення, яке виявилось несумісним з життям.

Попрощалися з воїном-земляком у Носівці, поховавши його на місцевому кладовищі.

Солдат Тищенко Іван Григорович

Народився 7 грудня 1987 року в селі Бахмут (Казахстан). У 1995 році переїхав до України, проживав у селі Світанкове на Прилуччині. Тут закінчив місцеву школу, після чого пішов працювати.

У 2012-му році чоловік одружився, згодом у нього народилася донечка, тож родина вирішила переїхати до Ніжина. До початку повномасштабної війни Іван працював слюсарем у столичних теплових мережах, але у березні 2022 року добровільно долучився до лав Захисників України. Службу ніс у складі військової частини А7329.

На жаль, під час боїв поблизу Соледара на Донеччині Тищенко Іван отримав тяжкі поранення, після чого його було доставлено на лікування до Києва. Медики до останнього боролися за його життя, але 21 січня 2023 року серце Івана зупинилося назавжди…

Попрощалися з Захисником у Ніжині в Храмі Всіх Святих, поховавши на місцевому кладовищі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button