Війна

Загинув ніжинець Володимир Попович, виборюючи незалежність і захищаючи державний суверенітет

16 липня від мінно-вибухової травми в районі Донецької області під час захисту Батьківщини від збройної агресії з боку російської федерації загинув наш земляк – головний сержант взводу – командир відділення кулеметного взводу Попович Володимир Володимирович. При цьому чесно та мужньо виконав свій військовий обов’язок, захищаючи власну позицію та прикриваючи своїх товаришів від ворожої навали.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

За час несення служби заслужив лише на позитивні характеристики командування. Свої обов’язки виконував із відповідальністю. До останнього залишився вірним Присязі, своїм товаришам та українському народові.

Попович Володимир Володимирович народився 26.06.1990 р. у м. Ніжин. Закінчив ЗОШ №13. У дитинстві був добрим, спокійним і завжди врівноваженим. Мав багато друзів. За словами матері, Валентини Миколаївни, вирізнявся хорошим здоров’ям. Мріяв стати військовим.

Після школи одразу пішов служити до Києва в Президентський полк, оскільки був високим і мав спортивну статуру. Як згадують рідні, Володя завжди займався спортом: щодня здійснював пробіжки до с. Колісники і назад. Також серйозно займався боксом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїн з Чернігова буде представляти Україну на «Warrior Games» у США

Вчився в муніципальній поліції в Вишгороді. Згодом Володимира перевели в «Беркут». Був учасником АТО. Має багато нагород.

У 23 роки одружився. З дружиною Поліною виховували 8-річну донечку Крістіну. Дуже любив свою сім’ю та часто балував різними подарунками «своїх любих дівчаток» (так він їх завжди називав).

Мобілізований Володимир 28.04.2022 р. (Солом’янський РВК).

Військове звання – сержант.

На війні майже щодня виходив на зв’язок, ніколи не скаржився, завжди казав, що в нього все добре, як і під час останньої розмови з рідними.

Після перемоги мріяв про житло в Києві, де вони всією сім’єю жили б довгим, спокійним і мирним життям…

Щирі співчуття рідним і близьким! Він навіки в серцях ніжинців!

Вічна шана всім полеглим у російсько-українській війні!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button