Війна

Загинув воїн із Чернігівщини

Носівщина в жалобі. Громада втрачає своїх захисників. Ще одним воїном Небесного війська стало більше. Надійшло сповіщення про загибель носівчанина Вадима Володимировича Приступка.

Про це повідомляє пресслужба Носівської міської ради.

Солдат Вадим Приступко (16.08.1989 – 4.07.2023) народився та жив в Носівці. Закінчив місцеву школу №4, працював на різних роботах. Останнє місце роботи – на залізниці.

Вадим прожив дуже непросте життя. Рано лишився сиротою, втративши спочатку тата, а тоді від хвороби померла мама. Мав ще сестру, яка також вже у засвітах.

Був дуже доброю, щирою людиною, працелюбною, був господарем у дворі і в оселі. Завжди підтримував тісні зв’язки з рідними, сусідами, друзями.

Вадим поповнив ряди Збройних Сил України у грудні 2022 року. Пройшовши навчання в спеццентрі, відбув для здобуття медичної кваліфікації до Німеччини. Далі знову навчання, дещо іншого напрямку, і відправка на Донеччину.

Буквально за кілька тижнів до загибелі отримав осколкове поранення, потрапив у шпиталь. Втім довго не лікувався, знав, що він потрібен на фронті, потрібен побратимам. Повернувся. На жаль, не надовго.

Командування частини, в якій ніс службу розвідник – навідник 3 відділення розвідроти механізованого батальйону, солдат Вадим Приступко високо цінувало його військову універсальність, оперативне реагування на всі виклики, бездоганне виконання всіх поставлених завдань у захисті суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Був надійним побратимом, кваліфікованим військовим, відданим сином України.

4 липня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Рівнопіль, Волноваського району, на Донеччині,Вадим загинув.

Поховано Вадима Приступка буде на кладовищі цукрозаводського мікрорайону Носівки.

Про дату та час зустрічі та прощання із загиблим Героєм повідомимо додатково.

Ще статті по темі

Back to top button