Війна

Загинув воїн із Чернігівщини

Листопад, на жаль, знову  із важкими новинами у нашій громаді.

Надійшло сповіщення про загибель жителя Володькової Дівиці – Сергія Михайловича Рекуна. Про це повідомляють у пресслужбі Носівської міської ради.

 Молодший сержант Сергій Рекун (10.12.1985 – 4.11.2023) народився і виріс у Володьковій Дівиці. Закінчив сільську школу.

Родина рано осиротіла,   у 2004 році через хворобу помер батько. Сергій важко переживав  цю втрату.

Професійну освіту  здобував у Ніжинському ПТУ за  спеціальністю електрик.  У 2005-2006 роках проходив строкову службу. Після повернення працював в аграрних підприємствах рідного села.

28 липня 2023 року був мобілізований. Проходив навчання, після чого ніс службу в 1-му механізованому відділенні 9-го механізованого взводу 3-ї механізованої роти.

Залишаючись вірним присязі, даній народу України, Сергій до останнього виборював незалежність і територіальну цілісність рідної держави. Але під час танкового обстрілу ворогом позицій його підрозділу від вибухової травми наш земляк загинув. Сталося це 4 листопада поблизу населеного пункту Іванівка Куп’янського району, що на Харківщині.

Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус щиро співчувають  у тяжкому горі мамі, Марії Василівні, сестрі Наталії Михайлівні, племінникам Роману  та Івану.

 Вічна пам’ять та слава Герою!

Поховано захисника Сергія Рекуна буде у рідному селі на кладовищі по вул. Освіти.

 Про дату зустрічі та поховання повідомимо додатково.

Ще статті по темі

Back to top button