Війна

Загинув воїн із Чернігівщини

Пекучий біль і гіркий смуток війни своїм чорним крилом знову торкнувся Сновської громади. 12 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Терни Краматорського району Донецької області внаслідок удару керованою авіабомбою загинув наш земляк – солдат Мелащенко Григорій Віталійович.

Про це повідомляють у Сновській міськраді.

Народився Григорій 28 грудня 1979 року в с. Лютівка Щорського району Чернігівської області. Згодом батьки виїхали і навчався він у Білогорській середній школі Амурської області. Закінчив ПТУ №19 у м. Білогорськ, Амурської області.

Працював Григорій за кордоном, а після повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся до України.

26 березня 2023 року був призваний за мобілізацією Корюківським РТЦК і СП. Проходив військову службу на посаді старшого механіка-водія військової частини А0414.

Вірний військовій присязі й українському народові Григорій до останнього подиху захищав рідну землю від окупантів. 12 січня його життя обірвалося….

У військовослужбовця залишилася вдома мати й сестра.

«Висловлюємо щире співчуття рідним і близьким загиблого Героя, схиляємо голови в скорботі разом з вами. Поховають Григорія Мелащенка на Алеї героїв міського кладовища.
Про рух траурного кортежу будемо повідомляти додатково.

Усім, хто хоче допомогти і підтримати рідних, надаємо номер банківської картки Ощадбанку матері загиблого захисника: 4790729957780695, Мелащенко Лариса Владиславівна», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button