Війна

Загинув воїн із Чернігівщини

Війна веде свій страшний лік, і Городнянська громада знову приголомшена болючою втратою.
Завтра, 17 січня, об 11:00 біля скверу «Гармати» зустрічаємо загиблого Героя Максима Кислова, який повертається додому з поля бою на щиті.

Про це повідомляють у Городнянській міськраді.

«Максим був мобілізований 16 вересня 2023 року. Йому було 39 років, коли він залишив свою непросту роботу в бюро надання ритуальних послуг ФОП Мокрій і натомість звичних для рук інструментів узяв зброю.

Він не шукав шляхів ухиляння від необхідної країні служби – просто став до лав захисників, щоб рятувати нас усіх від окупантів.
Хоча, як і у всіх, у нього була робота, сім’я та дві маленькі донечки, трьох і двох років від народження.

Навряд чи малята ще здатні зрозуміти, що проклята війна забрала в них найдорожче – татка, який загинув 10 січня 2024 року під Старомайорським, що у Волноваському районі Донецької області. Але коли вони виростуть, їм розкажуть, що їхній татко був справжнім Героєм. І ми з вами повинні зберегти ту святу пам’ять про всіх, хто кладе свої життя на вівтар Перемоги.
Відспівування Героя відбудеться о 12:00 в церкві Василія Великого. Ховатимуть Максима на кладовищі «Піски».

Завтра, 17 січня, в громаді оголошено Днем жалоби на знак скорботи за воїном Максимом Кисловим – сином Городнянщини, яка втрачає своїх кращих дітей у цій пекельній і жорстокій війні», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button