Війна

Загинув воїн із Чернігівщини

Борзнянську громаду знову сколихнула жахлива звістка: 24 січня 2024 року в бою з ненависним агресором, захищаючи свободу та незалежність нашої держави, поблизу населеного пункту Васюківка Бахмутського району Донецької області загинув старший бойовий медик 3-ї піхотної роти однієї з військових частин Дмитро Кагадій.

Про це повідомляє пресслужба Борзнянської територіальної громади.
Дмитро Петрович народився 12 березня 1989 року в Борзні. Навчався в початковій школі №5. Після закінчення 9 класів Борзнянської загальноосвітньої школи імені Христини Алчевської став студентом Борзнянського сільськогосподарського технікуму. Отримав диплом молодшого спеціаліста зі спеціальності «бухгалтерський облік». Згодом здобув вищу освіту в Сумському національному аграрному університеті.

Дмитро жив і працював на різних роботах у Києві. Одружений, має малолітнього сина.
Чесність і порядність, відданість чоловічому слову допомагали Дмитру Кагадію знаходити спільну мову з багатьма людьми, такими ж патріотами. Бойові побратими могли покластися на нього у скрутну хвилину, адже наш земляк ніколи не ховався за чужі спини.

Вічна пам’ять мужньому воїну, який віддав життя за кожного з нас, вічна слава подвигу українських воїнів, які боронять нашу землю від агресора. Хай завжди живе ім’я Дмитра Кагадія в серцях рідних, близьких, знайомих, усіх жителів громади.
Герої не вмирають!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button