Війна

Загинув, захищаючи Чернігів: у останню путь проведуть Захисника

Кожна війна має своїх Героїв! Багатьом із них, на жаль, не судилося повернутися живими. Вони полягли навіки…

25 вересня Сновщина прощатиметься з майстер-сержантом Овдієм Ігорем Анатолійовичем, який героїчно загинув під час виконання службових обов’язків 28 березня 2022 року під час оборони міста Чернігів.

Про це повідомляють у Сновській міськраді.

Народився Ігор 9 травня 1985 року в м. Щорс. У 2000 році закінчив міську школу № 3, у 2003 році – Щорське ПТУ №7. Із 30 жовтня 2003 по 20 квітня 2005 року проходив строкову військову службу.

Згодом із листопада 2005 року пішов служити за контрактом у 105-му прикордонному загоні імені князя Володимира Великого Державної прикордонної служби України. У 2015 році брав участь в антитерористичній операції на сході України. Одружений, разом із дружиною виховували сина та доньку.

Жорстока війна з російськими окупантами обірвала життя воїна під час виконання службових обов’язків 28 березня 2022 року під час оборони міста Чернігів.

Поховають Ігоря Овдія на Алеї Героїв міського кладовища. Траурна процесія вирушить о 12.00 від будинку №20 по вул. Виноградній у м. Сновськ, потім по вул. Шевченка через залізничний переїзд буде рухатися до центральної площі, де о 12.30 розпочнеться офіційний мітинг-прощання.

До смерті не можна звикнути. Тому кожна така втрата відгукується пекучим болем і ятрить незагоєною раною душу кожного з нас.

«Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким загиблого, схиляємо голови в скорботі, сумуємо і плачемо разом із вами. Пам’ятатимемо завжди, якою ціною нам дістається право на життя.

Вічна Слава і шана Герою!», – йдеться в повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button