Війна

Захисникам із Чернігівщини, які воюють під Бахмутом, потрібен тепловізор

Хлопцям із Чернігівщини, які нині перебувають у зоні активних бойових дій (26-й окремий стрілецький батальйон, підпорядкований 68-й бригаді), дуже потрібен тепловізор. Його значення на війні переоцінити важко, адже він – життєво необхідний. Без тепловізора наші захисники почуваються «сліпими кошенятами».

Збір на тепловізор для своїх добрих знайомих оголосили подруги Аліна Андрушко і Юлія Притуляк із Козельця. До речі, вони допомагають військовим не вперше: вже збирали кошти на тепловізор, продукти й ліки для військових. Кажуть, що на жаль, не всі люди відгукуються, бо багато хто ще не зрозумів, що в країні триває війна, а Перемога – спільна справа всіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф в ООН і Радбезі — найбільший обман в історії міжнародної політики

«Наші дуже хороші знайомі, які нині воюють під Бахмутом, звернулися до нас із проханням про допомогу. Вони не мають тепловізора і не мають де взяти. Тож закликаємо людей гуртом зробити добру справу – назбирати коштів на тепловізор.

Збір коштів уже відкритий, потроху знайомі скидають донати, але наразі мало. Маємо 2400 гривень, а треба 70 000 гривень, бо річ дорога. Захисники самі не в змозі купити собі цей тепловізор. А він їм дуже потрібен», – розповідає Юлія Притуляк.

Нині важливий кожен внесок, навіть невеликий. Адже з кожною гривнею стаємо ближче до Перемоги.

Реквізити для перерахунку грошей:

4149 4991 5267 1077 ПРИТУЛЯК ЮЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА (Приватбанк)

UA503052990000026202742314521

За кожну копійку подруги відзвітують!

Тільки разом ми – сила!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото Аліна Андрушко

Ще статті по темі

Не пропустіть
Close
Back to top button