Війна

Знову втрата: загинув воїн із Чернігівщини

Сновщина знову отримала сумну звістку про втрату Героя. 26 липня 2023 року, мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, від отриманих поранень помер у Дніпропетровській міській лікарні №8 головний сержант Бубенко Роман Васильович.
Про це повідомляють у Сновській міськраді.

Народився Роман 5 червня 1979 року в м. Харків, там ходив до школи. Переїхавши на Сновщину, з 1994-го по 1996 рік навчався в Петрівській середній школі.

У 1997 році закінчив середнє професійно-технічне училище №7 м. Щорс Чернігівської області за спеціальністю «тракторист – машиніст, лісник».
Проходив строкову військову службу у військовій частині 73448, де здобув військову спеціальність «механік – водій танка Т-64 Б».

Коли росія напала на схід України, Роман пішов захищати державу від окупантів: із 30.01.2017 року по 30.01.2020 рік проходив військову службу за контрактом у військовій частині А 1815.
24 лютого минулого року, в день початку масової збройної агресії рф, чоловік без вагань знову пішов боронити рідну землю. Він був призваний на військову службу за мобілізацією 2 відділом Корюківського РТЦК і СП до військової частини А 1815 на посаду командира танкового взводу танкової роти танкового батальйону.

Наближаючи для всіх нас Перемогу, відданий військовій присязі на вірність українському народові Бубенко Роман віддав найдорожче – своє життя. У загиблого захисника залишилася дружина, донька, син і брат.

«Висловлюємо щире співчуття всім рідним, близьким, друзям, побратимам загиблого воїна! Це наша спільна втрата, наш спільний біль… Поділяємо горе разом із вами!
За бажанням рідних поховають Романа в м.Чернігів», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button