Війна

Знову втрата: загинув воїн із Чернігівщини

Ічнянщина втратила ще одного сина, який поповнив лави Небесних Героїв.

Гордієнко Олександр Володимирович, 1994 р.н.

Чесний, порядний, доброзичливий, відповідальний та енергійний… Таким ми будемо завжди памʼятати Сашу.

Про це повідомляють у спільноті «Добровольче формування Ічнянської територіальної громади».

Із початком повномасштабного вторгнення Гордієнко Олександр вступив у лави добровольців «Добровольчого формування Ічнянської територіальної громади», щоб стояти на захисті нашої громади, потім добровольцем поповнив лави ЗСУ.

«Саша пішов на війну свідомо, бо розумів, що захищати рідну землю, народ є його святим обов`язком. Він говорив: «Хто як не я?». На війні він був більше ніж рік. Служив у 116-й ОМБр. Віддав своє життя на бойовому завданні біля села Роботино на Запорізькому напрямку.

Саша завжди боровся за справедливість, був справжнім воїном, патріотом, зразком незламності та міцності духу, сили волі та нескореності. Він віддав найдорожче – своє життя, щоб не лише його рідні та кохана жили в чудовій, вільній країні, але й усі українці.

Він був справжнім сином України, справжнім воїном-захисником, сином, братом, другом. На жаль, захисник так і не встиг створити сімʼю та подарувати світові дітей, але мав кохану дівчину, яка чекала його і рахувала дні до зустрічі…

Кілька днів тому Саші виповнилось всього 29 років і назавжди залишиться 29.

Його мрія – дожити до Перемоги та будувати щасливе майбутнє – на жаль, не здійснилася. Але завдяки таким як Саша ми обов`язково переможемо. Ми всі запам`ятаємо його як Героя України і маємо надію, що кожен українець ніколи не забуде ціну нашої свободи.

Пам`ять про наших Героїв має жити в наших серцях назавжди.

Наш Герой мужньо стояв на захисті нашої держави, захищаючи рідну землю від російських окупантів. З честю і гордістю виконував свій обов`язок громадянина України, патріота, щодо захисту своєї держави. До останнього подиху залишався вірним своїм побратимам, своєму народу та своїй Батьківщині.

Вічна Світла памʼять Олександру.

Щирі співчуття рідним та близьким. Сумуємо разом із вами.

Герої не вмирають, вони живуть у наших серцях!

Слава Україні!

Героям Слава!🇺🇦

Про дату та час зустрічі героя буде повідомлено додатково», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button