Вибори на Чернігівщині: марафон-2020

У день виборів поліція Чернігівщини негайно реагує на всі правопорушення

Поліцейські охороняють публічний порядок як на кожній виборчій дільниці, так і за їхніми межами по всій території області.

«Поліція Чернігівської області грамотно розподілила всі наявні сили та засоби. Поліцейські є на кожній дільниці, у відділах та відділеннях поліції цілодобово чергують слідчо-оперативні групи. Правопорядок на території області контролюють групи реагування патрульної поліції. На випадок надзвичайних подій створено резерв із бійців роти поліції особливого призначення, співробітників роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції, Національної гвардії та прикордонників. У разі потреби вони виїдуть за викликом до будь-якої точки області», – наголосив заступник начальника Головного управління Нацполіції Олександр Комлик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє жителів Чернігівщини розірвали свої бюлетені

Як відомо, з 12 жовтня поліція розпочала роботу за посиленим варіантом несення служби. До забезпечення правопорядку під час волевиявлення громадян в Україні залучені близько 140 тисяч правоохоронців із різних відомств, зокрема понад 75 тисяч – саме поліцейських.

Перед виїздом на дільниці всі поліцейські засвоїли навчальний курс із питань виявлення та алгоритму реагування на порушення виборчого законодавства, за які передбачається як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Ці навчальні матеріали спільно підготували Національна поліція України та Громадянська мережа «ОПОРА».

Несення служби в режимі посиленого варіанту триватиме до 1 листопада 2020 року.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button