Війна (Відео)

Воїн із Чернігівщини, якого катували окупанти, поспілкувався із російськими військовополоненими (Відео)

Вийшов черговий випуск програми українського журналіста Володимира Золкіна, в якому він спілкується із російськими окупантами, які потрапили в полон.

В цьому випуску також присутній воїн-герой з Чернігівської області Олексій Ануля, який тривалий час пробув у російських катівнях.

Олексій Ануля розповів російським військовополоненим про те, як знущалися з нього та інших українських полонених кремлівські психопати.

«Я вам ось фото покажу, яким я вийшов після полону. У мене 17 операцій. Ніс зламаний був, вирвали два зуби, зламали щелепу, зламали праву ключицю в двох місцях, ліву, відірвали м’язи від ключиці – потім пересаджували і саджали на анкера, зламали праву лопатку, шию, хребет в трьох місцях, ніж і ножиці всунули в ногу. Але фашист я. Ось ноги мої дивіться. Нас убивали там. Тільки ось у вас тут є можливість і зателефонувати і все інше. Я приїхав показати всьому світу, що ось ви тут сидите нормально. А у наших хлопців навіть нема можливості лист написати додому. Скажіть, як я маю пояснити своїм дітям – хто ви? Як я маю дітям пояснити з ким я тут спілкувався? З остарбайтерами, з визволителями, з фашистами»?, — зазначив Олексій Ануля.

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button