Війна (Відео)

Захисники України з Чернігова терміново потребують нашої допомоги (Відео)

Ми, підрозділ 405-го батальйону, виконуємо бойове завдання на передньому краї Купянсько-Лиманського напрямку. Для виконання завдання наш підрозділ потребує матеріальної допомоги у вигляді приладів нічного бачення, радіостанції та автомобіля. Будемо дуже вдячні за будь-яку матеріальну допомогу.

Збір для забезпечення потреб Чернігівського стрілецького батальйону, що зараз воює на одному з найпекельніших напрямків, відкрив один із волонтерів Чернігова – Роман Ревякін, у цьому батальйоні воює його батько.

«Я відкрив збір на два прилади нічного бачення та авто. Та крім цього, є дуже великий список того, що треба закривати: старлінки, генератори, рації, ретранслятори на рації», — волонтер  Роман Ревякін.

Наразі Роману вдалося зібрати 170 тисяч гривень із 500 000 необхідних. Уже найближчим часом він вирушить на передову, аби передати захисникам, які мужньо воюють із ворогом, першу партію найнеобхіднішого.

«У мене буде поїздка через кілька днів туди. Частину коштів і різного екіпірування, продуктів та ліків я вже назбирав, негайно потрібно їхати туди, аби їм допомогти. Але збір триватиме, і щойно ми зберемо певні кошти, ми знову поїдемо туди», — волонтер Роман Ревякін.

Роман просить усіх небайдужих допомогти нашим чернігівським захисникам і долучитися до збору, організованого ним. Задонатити можна на монобанку та за банківськими реквізитами. Кожна гривня здатна наблизити нашу Перемогу.

Завдяки таким безкорисним і небайдужим людям, як ви, у нас є сили та мотивація захищати нашу Батьківщину. Слава Україні! Героям Слава! 

monobank: 4441 1144 0884 9352 (посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/AP2dzowFWQ) ПриватБанк: 5457 0822 2545 9598

Ощадбанк: 5167 4901 3277 2436

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button