Суспільство (відео)

Ішов 20-й день: безгазовий режим на Пирогова (Відео)

Безгазові атаки: двадцятий день поспіль мешканці цього будинку вимушені жити без газу. Його обіцяли дати, щойно змонтують на будинку лічильник. За інших умов навіть не беруться усувати неполадку.

«Людей лякають тим, що якщо не поставлять лічильник, то газ не пустять. Але в нас є час, ми і за свій рахунок поставимо», — мешканка будинку Наталія Фурса.

Бригади газівників частенько навідуються до будинку. Імітують роботу, а потім нарікають,що їм заважають усунути неполадки. Та люди, запевняють, навіть просять, аби витік газу ліквідували.

«Це не перший раз, що вони приїжджають..ми уже не віримо їх казкам», мешканка будинку Наталія Фурса.

Сьогодні зранку анонсоване газівниками усунення проблеми розпочалося з дивного збору підписів.

«Було оголошення, що вони усуватимуть неполадку. А вони збирають підписи серед людей, що ми проти лічильника та відмовляємося від загально будинкового», — мешканка будинку Наталія Фурса.

Та від камери працівники «Чернігівгазу» втекли.

— Ви задаєте запитання, для чого.

Мешканці й далі залишаються без газу. Уже звернулися до правоохоронців і міського голови.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Якщо люди не бажають лічильник, всі квартири повинні підписати відповідні акти, про це не раз мешканцям розповідалося. Втім, дотепер вони були категорично проти.
    А також зазначалося, що у разі офіційної відмови їм буде здійснюватися нарахування за граничними нормами 9,8 кубів за наявності гарячої води і 18,3 кубометри у разі її відсутності. Можна з впевненістю сказати, що з будинковим лічильником було б менше.
    І годі вже газовиків крити. Вони виконують свою роботу.
    А ті хто більше за всіх кричить то і є справжні порушники законодавства. Проживають не за місцем прописки та ще й субсидію отримують. Державні гроші крадуть і газ надалі хочуть красти. Свої квартири здають — гроші заробляють, податків не платять. Ось де треба копнути

Back to top button