Кримінал

На чернігівську митницю напали двоє невідомих

Під час патрулювання Чернігова 21 січня о 6:41 до правоохоронців по вулиці Жабинського звернувся оперативний черговий Державної фіскальної служби.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Він повідомив, що до території та будівлі митниці по проспекту Перемоги, 6, проникли двоє невідомих. Один із них при собі мав предмет, схожий на пістолет, а інший монтировку. Вони вимагали дати їм ключі від боксу та завдали тілесних ушкоджень у вигляді удару тупим предметом в ділянку обличчя, після чого він вибіг на вулицю, щоб покликати на допомогу.

До приїзду працівників поліції нападників на місці події не виявилось.

Прикмети невідомих: 1-й зростом близько 182 см., 2-й зростом близько 180 см.

Обидва одягнені в чорний спецодяг, чорні берці, чорні рукавички, а на обличчях чорні маски.

Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що проникнення до приміщення відбулося зі сторони будівельного майданчика, розташованого поруч, шляхом зриву навісного замка на металевих дверях майданчика та подальшим віджимом металопластикового вікна у будівлі митниці.

При огляді місця події вилучено: змив речовини бурого кольору, фрагмент сліду взуття, мікрооб’єкти, сліди рукавичок, навісний замок зі слідами пошкодження та недопалки.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та забійною раною лоба доставлено до Чернігівської обласної лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Ще статті по темі

Back to top button