Кримінал

Патрульні затримали зловмисника на місці злочину

До поліції надійшла інформація, що на проспекті Перемоги біля одного з будинків на паркові 28 липня близько четвертої ранку, спрацювала автомобільна сигналізація.

На місце був направлений екіпаж патрульної поліції.

Про це патрульна поліція Чернігова повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За вказаною адресою на майданчику, окрім кількох припаркованих машин, нікого не було. Патрульні, які прибули на виклик, почали оглядати територію та автомобілі. В салоні одного з транспортних засобів поліцейські помітили чоловіка. Громадянин лежав на передніх сидіннях. Зрозумівши, що його помітили, удав, ніби він щось ремонтує.

Правоохоронці попросили чоловіка вийти з автомобіля. Пояснити, що робить посеред ночі в салоні автомобіля, він не зміг.

Оглянувши машину більш ретельно, патрульні помітили, що один із замків на дверцятах повністю зламаний, а крізь скло побачили на сидінні рукавички та ножиці.

Під час поверхневого огляду в громадянина у невеличкій сумочці поліцейські виявили набір викруток.

Встановивши власника транспортного засобу, патрульні зв’язалися з ним. Той швидко прийшов, оскільки живе в будинку навпроти.

Власник одразу повідомив, що особу, яку поліцейські виявили в салоні його авто, бачить вперше. А зазирнувши в салон, сказав, що аудіомагнітола знаходиться не на своєму місці.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Власник транспортного засобу написав заяву до поліції.

Пізніше з’ясувалося, що затриманий, 1974 року народження, неодноразово потравляв у поле зору правоохоронців, має судимість за крадіжку, а тиждень тому був затриманий іншим екіпажем патрульної поліції майже за аналогічної ситуації.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button