Економіка

Мільйони субвенцій для Чернігівщини: соціально-економічний подарунок

Приємна і важлива новина для всієї України і, звісно ж, Чернігівщини.

Кабінет Міністрів України схвалив проект розпорядження про деякі питання розподілу в 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій. Відповідне рішення було прийняте на засіданні уряду.

Йдеться про розподіл 1 мільярда 230 мільйонів гривень для кількох територій за поданнями безпосередньо самих територій об’єктів.

Приємно, що додатково на реалізацію важливих соціально-економічних проектів Чернігівської області (див. пункт «Обласний бюджет Чернігівської області») цим документом передбачено 26 мільйонів 197 тисяч гривень. Варто зазначити, що це стало можливим завдяки народним депутатам із «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та безпосередній ініціативі голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча.

Зокрема, на ці гроші планують побудувати другий корпус гімназії в Прилуках і дитячий садок у Чернігові, реконструювати Чернігівський облмуздрамтеатр імені Шевченка, здійснити капітальні ремонти в школах, лікарнях та дитячих садочках, спорудити свердловину в Бахмачі, а також втілити в реальність багато інших важливих проектів.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button