Надзвичайні події

На Чернігівщині горіли автомобілі

У Чернігові, 13 лютого, до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу автомобіля «Mitsubishi Karìzma», що знаходився біля буд. №22-в по вул. В. Радченка.

Загоряння виявив господар транспортного засобу і викликав вогнеборців. Оперативно на місце події прибув підрозділ 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники о 08:24 локалізували, а о 08:26 ліквідували займання.

2Того ж дня о 14:00 у одному з приватних подвір’їв, що по вул. Богомольців у райцентрі Козелець, загорівся легковий автомобіль «Москвич-412».

Власник транспортного засобу збирався рушити, як в той момент з моторного відсіку з’явилось полум’я. Чоловік викликав рятувальників, а сам до їх прибуття намагався загасити пожежу підручними засобами. Вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, які за 6 хвилин прибули на місце події, допомогли власнику остаточно ліквідувати пожежу.

В обох випадках пошкоджено моторні відсіки транспортних засобів, а причиною виникнення загорянь послужило коротке замикання електромережі автомобілів.

Ще статті по темі

Back to top button