Суспільство

Ситуація із затопленням у Сновську погіршилася: людям досі ніхто не допоміг

Ми вже повідомляли про ситуацію із затопленням домогосподарств у Сновську. Люди звинувачують місцеву владу у бездіяльності і зазначають, що багаторічне ігнорування людських прохань належно чистити труби і контролювати каналізаційні моменти призвело до біди. Жителі кількох вулиць, які нині потерпають від затоплень, заявляють, що про свої проблеми повідомляли керівництво Сновської міської ради ледь не щороку. Цьогоріч сталося те, чого сновчани і боялися…

Парадокс ситуації ще й в тому, що навіть зараз, коли люди потерпають, місцева влада і пальцем не поворушила для вирішення проблеми. Ситуація із затопленням вулиць у Сновську стає ще більш загрозливою. Про це в коментарі ЧЕЛАЙН розповіла місцева жителька Катерина Ніколаєнко. Вона повідомила, що рівень води ще більш піднявся.

«Внучка моя вчора йшла до репетитора, не могла пройти через воду. Автівки приїжджають на вулицю – грузнуть. Приходиться дощечки підкладати, щоб хоч якось виїхали. Листоноша приходила так казала, що на вулицях Богдана Хмельницького та Віктора Максименка ще гірша ситуація», — розповідає Катерина Ніколаєнко.

Людей дуже обурює, що і роками поспіль і навіть зараз – в ці критичні моменти, до постраждалих з місцевої влади навіть ніхто не приїхав.

«До нас ніхто з влади не приходив і навіть не цікавився нашими справами. Наші заяви і прохання допомоги залишені без уваги. Моя знайома вимірює рівень води в річці Снов, і найцікавіше, що вона каже – рівень води впав десь на 70 см. А в нас на вулицях навпаки – піднялась. Ситуація говорить про те, що труби забиті і підводні води не можуть вийти в річку», — зазначає Катерина Ніколаєнко.

Оксана Замятіна

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button