Суспільство

Одного з менських «радикальних пончиків» відсторонили від посади

Менського міського голову Геннадія Примакова сьогодні, 16 серпня, на черговому засіданні Апеляційного суду в Чернігові відсторонили від посади.

Як відомо, працівники СБУ спільно з прокуратурою області 14 липня затримали під час отримання хабаря мера Мени Геннадія Примакова та депутата Менської райради Валерій Гайдукевича на прізвисько Пончик.

Службовці отримали тисячу доларів за сприяння у виділенні земельної ділянки.

Спецпризначенці працювали в масках. Примаков намагався втекти з місця злочину. А от Пончика зловили на власній свинофермі.

На захист свого менського «угрупування» став лідер Радикальної партії Олег Ляшко, який, вигороджуючи однопартійців-корупціонерів заявив, що вони насправді не винні.

У ЗМІ з’явилася інформація про свавілля менської «радикальної» команди: Валерій Гайдукевич («Пончик») і Геннадій Примаков тривалий час провертали різноманітні махінації – не платили податки, ігнорували пайову участь тощо.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ну хоть так. Хорошо, что отстранили, а там гляди и до нормального суда дойдет. Ибо за такое сажать нужно, но тут по ходу Ляшко отмазал своего любимого пончика.. Вообще беда какая-то с мэрами в нашем регионе(((

Back to top button